Η Stylana στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας, γρήγορα και εύκολα.
Θέλοντας να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές κατωτέρω παραθέτουμε τους όρους και προϋποθέσεις επιστροφής ελαττωματικών ή μη προϊόντων.

 

Α. Αιτίες Επιστροφής/Αλλαγής Προϊόντων

1. Αν δεν σας άρεσε ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Γνωρίζουμε ότι λόγω της ηλεκτρονικής φύσης του καταστήματος είναι δυνατόν ένα προϊόν να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, όπως για παράδειγμα εξαιτίας των διαστάσεων του, που δεν είναι εύκολο να υπολογιστούν, ή για οποιονδήποτε άλλο παράγοντα θεωρήσετε ότι η αγορά σας είναι ακατάλληλη για την χρήση που θέλατε. Σε τέτοια περίπτωση έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν.

2. Αν διαπιστώσατε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν. 

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται. Στην απίθανη περίπτωση που το προϊόν που λάβατε από εμάς είναι ελαττωματικό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, σε διάστημα 2 εργασίμων ημερών.

 

Β. Προϋποθέσεις Επιστροφής/Αλλαγής Προϊόντων

1. Όπως αναφέρεται και στους Όρους Χρήσης, επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, πρέπει να τηρούνται οι κάτωθι προϋποθέσεις:
α) Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να είναι πλήρως αχρησιμοποίητο, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα έχει εξοφληθεί κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.
β) Να μας ενημερώσετε (αποκλειστικά εγγράφως, μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]) για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από εσάς.
γ) Να περιλαμβάνεται η απόδειξη πληρωμής.

2. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ίδιο προϊόν (εφόσον υπάρχει σε διαθεσιμότητα) ή αντικατάσταση με κάποιο άλλο είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

3. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν η παραπάνω διαδικασία και οι προϋποθέσεις επιστροφής που θέτει η εταιρεία, η αλλαγή δεν θα γίνει δεκτή, και το προϊόν θα αποσταλεί πίσω στον αγοραστή, με τα έξοδα της αποστολής να επιβαρύνουν τον τελευταίο.

 

Γ. Υπαναχώρηση

1. Όπως αναφέρεται και στους Όρους Χρήσης, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος ή και της παραγγελίας μπορείτε να υποβάλλετε αναιτιολόγητη έγγραφη αίτηση υπαναχώρησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

2. Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που κοινοποιήσατε στην εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], το έγγραφο αίτημα υπαναχώρησης, οφείλετε να επιστρέψετε το/τα προϊόν/τα ή και την παραγγελία.

3. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η εταιρεία  υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.

4. Η επιστροφή των χρημάτων σε εσάς θα γίνει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η εξόφληση της παραγγελίας σας. Συγκεκριμένα στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: Σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην εταιρεία το τίμημα από την Τράπεζα, η εταιρεία υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής, ώστε η τράπεζα να προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση.

5. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα η επιστροφή θα γίνεται επίσης με τραπεζικό έμβασμα στον ίδιο λογαριασμό. 

 

Δ. Διαδικασία Επιστροφής / Αλλαγής Προϊόντων

Παρακαλούμε για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

1. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στον τηλεφωνικό αριθμό 2741 181 265 ή μπορείτε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], ώστε να μας  γνωστοποιήσετε την πρόθεση σας για την αλλαγή του προϊόντος.

2. Συσκευάστε το προϊόν που αγοράσατε από εμάς, σε συσκευασία / σακούλα αντοχής της επιλογής σας. Παρακαλούμε να μην διπλώνετε ή ταλαιπωρείτε τα προϊόντα στην συσκευασία τους. Κυρίως τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από άκαμπτο δέρμα δεν πρέπει να τα διπλώνετε. Το προϊόν πρέπει να παραδοθεί σε εμάς, στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Υπερβολικά τσακίσματα ή γρατζουνισμένα προϊόντα δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή.

3. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στην συσκευασία τα ακόλουθα στοιχεία.
α) Την απόδειξη του προϊόντος
β) Το ονοματεπώνυμο σας

4. Αποστείλετε το προϊόν στην ακόλουθη διεύθυνση

FNS ΙΚΕ
Περιάνδρου 48, Κόρινθος
ΤΚ 20131
Τηλ. 2741 181 265

5. Δηλώστε χρέωση παραλήπτη. Το stylana καλύπτει τα έξοδα επιστροφής μόνο για την πρώτη αλλαγή. Για κάθε επιπλέον αλλαγή το κόστος των επιστροφών/αποστολών επιβαρύνει αποκλειστικά τον αποστολέα.

6. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με οποιαδήποτε άλλο τρόπο επιθυμείτε, αλλά θα επιβαρυνθείτε εσείς τα έξοδα επιστροφής. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο, σας προτείνουμε να διαλέξετε τρόπο επιστροφής που σας παρέχει απόδειξη αποστολής. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη αν το προϊόν χαθεί κατά την επιστροφή του. Επιστροφές με το απλό ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ, δεν θα γίνονται δεκτές.

Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για απώλεια του αντικειμένου κατά την επιστροφή του από τον αγοραστή προς την εταιρία. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε πάντα τρόπο αποστολής που σας παρέχει απόδειξη αποστολής.

Για να σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία επιστροφής/αλλαγής/υπαναχώρησης ή για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο μας στο 2741 181 265. Εναλλακτικά μπορείτε να μας αποστείλετε email μέσα από την φόρμα της εταιρίας μας εδώ, ή γράψτε μας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected]

Καλάθι αγορών
Scroll to Top