ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

1. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που απαιτούνται κάποια προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιωθεί η παραγγελία του πελάτη.

2. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται εκ μέρους του πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί του, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα ο πελάτης διατηρεί την εγγραφή του σε κάποια υπηρεσία του www.stylana.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

3. Ο πελάτης μπορεί οποτεδήποτε να προβεί, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που έχει γνωστοποιήσει ή και να περιορίσει ή να ακυρώσει τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης ενημερώνεται με αυτούς τους όρους χρήσης, για την ύπαρξη των δικαιωμάτων πρόσβασης και εναντίωσης που έχει σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

4. Η εταιρεία και το κατάστημα μπορούν κατά καιρούς να χρησιμοποιούν τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πελάτη, για να ενημερώσουν για τη διάθεση παρόμοιων προϊόντων και υπηρεσιών και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί να λαμβάνει τέτοιου είδους μηνύματα, μπορεί να στείλει το αίτημά του στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], ώστε να εξαιρεθεί από τους παραλήπτες.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top