ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Όπως αναφέρεται και στους Όρους Χρήσης, η εταιρεία συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες ταχυμεταφορών. Για παραγγελίες κάτω των 50€, επιλέγουμε την οικονομικότερη και ταχύτερη λύση, ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία οφείλουμε να κάνουμε την αποστολή, ώστε ο πελάτης να μην επιβαρύνεται με επιπλέον κόστη.

2. Για παραγγελίες από 50€ και άνω, τα μεταφορικά καλύπτονται από την εταιρεία, με επιφύλαξη τροποποίησης του παρόντος όρου από την εταιρεία.

3. Ο χρόνος αποστολής είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τις συνθήκες της αγοράς.

4. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται αποκλειστικά από την εταιρεία ταχυμεταφοράς, στην οποία ανατέθηκε η παράδοση της παραγγελίας.

5. Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για μεταφορές εντός Ελλάδος.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την περιήγησή σας σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και για τους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Close

Close

Categories