ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

A. Πληρωμή με Κάρτα ή PAYPAL

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Χρήσης, δεκτές για εφάπαξ εξόφληση γίνονται όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, όλες οι προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard, καθώς και οι χρεωστικές κάρτες όλων των Ελληνικών Τραπεζών.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι η εταιρεία διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας. Η πληρωμή διενεργείται μέσα στο σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον των υπηρεσιών πληρωμής που παρέχει η Viva, υπηρεσία πληρωμής αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδας. Σε περίπτωση, που η τράπεζά σας, σας μεταφέρει, πριν από την πληρωμή, σε ειδική ασφαλή σελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής ή σελίδα επιβεβαίωσης πληρωμής της τράπεζας, οφείλετε να διαπιστώσετε ότι πράγματι μεταφερθήκατε στην ασφαλή σελίδα ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας, κοιτώντας την διεύθυνση της σελίδας, στην οποία καλείστε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ διαρροή ή υποκλοπή στοιχείων από την εταιρεία και αυτό γιατί έχουμε επιλέξει να μην βλέπουμε τα στοιχεία των πελατών, αλλά η διαδικασία πληρωμής γίνεται μέσα από την θυρίδα ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva, προκειμένου να εισάγονται τα στοιχεία της κάρτας σας, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για εσάς. Η ασφάλεια σε αυτή την θυρίδα είναι εφάμιλλη του Internet Banking με το οποίο συνδέεστε με την τράπεζά σας. Κανένα από τα στοιχεία της κάρτας σας δεν φαίνονται ούτε στην εταιρεία μας, ούτε σε κάποιον άλλο.

 

B. Κατάθεση / Μεταφορά χρημάτων / Αντικαταβολή / Crypto

Επιλέγοντας μεταφορά σε λογαριασμό, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να μεταφέρετε το ακριβές οφειλόμενο ποσό σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς της εταιρείας μας, αναγράφοντας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Τέλος, μας στέλνετε το αποδεικτικό εξόφλησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR7201103790000037901757064

ALPHA BANK 
ΙΒΑΝ: GR5501405500550002002032823

Έχετε υπόψη σας ότι η μεταφορά χρημάτων χρημάτων μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας εμφανίζεται συνήθως αυθημερόν, ενώ η μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό διαφορετικής τράπεζας συνήθως διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες. Συνεπώς, εάν καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό διαφορετικής τράπεζας, σε σχέση με την τράπεζά σας, θα απαιτηθεί ο χρόνος των 2-3 εργασίμων ημερών προκειμένου να επιβεβαιωθεί η εξόφληση της παραγγελίας σας. Με την εξόφληση της παραγγελίας, γίνεται και η αποστολή των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Έχετε, επίσης, υπόψη σας, ότι τα έξοδα μεταφοράς από διαφορετική τράπεζα, θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς. Το ποσό το οποίο θα πρέπει να πιστωθεί στον λογαριασμό της εταιρίας μας, θα πρέπει να είναι ίσο με το τελικό σύνολο της παραγγελίας σας. Τυχόν διαφορά από το τελικό σύνολο της παραγγελίας, θα πρέπει να εξοφληθεί για να αποσταλεί η παραγγελία.

Στις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής δεν περιλαμβάνεται η αντικαταβολή, δηλαδή η πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. 

Τέλος, η εταιρεία αποδέχεται ως μέθοδο εξόφλησης της παραγγελίας με μετρητά, την πληρωμή με κρυπτονομίσματα, με βάση την αξία που έχει κάθε κρυπτονόμισμα της στιγμή της συναλλαγής. Αυτό είναι δυνατό, στο βαθμό και στο μέτρο που, μέσω της πλατφόρμας Paypal παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας με τα κρυπτονομίσματα που δέχεται η συγκεκριμένη πλατφόρμα (PayPal) ως πρόσθετα μέσα πληρωμής. Η πληρωμή με κρυπτονομίσματα είναι δυνατό να γίνει και να εκκαθριστεί και μέσω της πλατφόρμας Coinbase. Τα αποδεκτά κρυπτονομίσματα της συγκεκριμένης πλατφόρμας είναι: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, USD Coin και Dai.

Στην περίπτωση πληρωμής με κρυπτονομίσματα, είτε μέσω Paypal, είτε μέσω Coinbase, ως εξόφληση της παραγγελίας λογίζεται μόνο η επιβεβαίωση πίστωσης του ποσού των κρυπτονομισμάτων που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας εκφρασμένη σε ευρώ τη στιγμή της συναλλαγής, στον ηλεκτρονικό λογαριασμό κρυπτονομισμάτων της εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή ο επισκέπτης/πελάτης οφείλει να στείλει email στην εταιρεία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με το αποδεικτικό της συναλλαγής, ώστε να είναι δυνατός ο άμεσος εντοπισμός και η άμεση επιβεβαίωση της πληρωμής.

Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της πληρωμής είναι προϋπόθεση για την αποστολή της παραγγελίας.

Navigation
Close

My Cart

Close

Wishlist

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την περιήγησή σας σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και για τους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Close

Close

Categories