ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

A. Πληρωμή με Κάρτα

Όπως αναφέρεται και στους Όρους Χρήσης, δεκτές για εφάπαξ εξόφληση γίνονται όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, όλες οι προπληρωμένες κάρτες Visa και Mastercard, καθώς και οι χρεωστικές κάρτες όλων των Ελληνικών Τραπεζών.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι η εταιρεία διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια των στοιχείων της κάρτας σας. Η πληρωμή διενεργείται μέσα στο σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον των υπηρεσιών πληρωμής που παρέχει η Viva, υπηρεσία πληρωμής αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδας. Σε περίπτωση, που η τράπεζά σας, σας μεταφέρει, πριν από την πληρωμή, σε ειδική ασφαλή σελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής ή σελίδα επιβεβαίωσης πληρωμής της τράπεζας, οφείλετε να διαπιστώσετε ότι πράγματι μεταφερθήκατε στην ασφαλή σελίδα ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας, κοιτώντας την διεύθυνση της σελίδας, στην οποία καλείστε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ διαρροή ή υποκλοπή στοιχείων από την εταιρεία και αυτό γιατί έχουμε επιλέξει να μην βλέπουμε τα στοιχεία των πελατών, αλλά η διαδικασία πληρωμής γίνεται μέσα από την θυρίδα ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva, προκειμένου να εισάγονται τα στοιχεία της κάρτας σας, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για εσάς. Η ασφάλεια σε αυτή την θυρίδα είναι εφάμιλλη του Internet Banking με το οποίο συνδέεστε με την τράπεζά σας. Κανένα από τα στοιχεία της κάρτας σας δεν φαίνονται ούτε στην εταιρεία μας, ούτε σε κάποιον άλλο.

 

B. Κατάθεση / Μεταφορά χρημάτων / Αντικαταβολή 

Επιλέγοντας μεταφορά σε λογαριασμό, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να μεταφέρετε το ακριβές οφειλόμενο ποσό σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς της εταιρείας μας, αναγράφοντας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Τέλος, θα πρέπει να μας στείλετε με email το αποδεικτικό εξόφλησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR7201103790000037901757064

ALPHA BANK 
ΙΒΑΝ: GR5501405500550002002032823

VIVA
IBAN: 
GR2770100000000568197032004

Έχετε υπόψη σας ότι η μεταφορά χρημάτων χρημάτων μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας εμφανίζεται συνήθως αυθημερόν, ενώ η μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό διαφορετικής τράπεζας συνήθως διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες. Συνεπώς, εάν καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό διαφορετικής τράπεζας, σε σχέση με την τράπεζά σας, θα απαιτηθεί ο χρόνος των 2-3 εργασίμων ημερών προκειμένου να επιβεβαιωθεί η εξόφληση της παραγγελίας σας. Με την εξόφληση της παραγγελίας, γίνεται και η αποστολή των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Έχετε, επίσης, υπόψη σας, ότι τα έξοδα μεταφοράς από διαφορετική τράπεζα, θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς. Το ποσό το οποίο θα πρέπει να πιστωθεί στον λογαριασμό της εταιρίας μας, θα πρέπει να είναι ίσο με το τελικό σύνολο της παραγγελίας σας. Τυχόν διαφορά από το τελικό σύνολο της παραγγελίας, θα πρέπει να εξοφληθεί για να αποσταλεί η παραγγελία.

Στις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής δεν περιλαμβάνεται η αντικαταβολή, δηλαδή η πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. 

Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της πληρωμής είναι προϋπόθεση για την αποστολή της παραγγελίας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top